KENNEL GLIMBI

Opdræt af
Tervueren & Groenendael

Hos Kennel Glimbi opdrætter vi belgiske hyrdehunde, der opfylder enhver families ønsker, ambitioner og behov. Lige fra skønne familiehunde, til de smukke udstillingshunde eller en god træningskammerat.

Hos Kennel Glimbi opdrætter vi Tervueren & Groenendael, der opfylder enhver families ønsker, ambitioner og behov. Vores mål med opdræt er helt bestemt, at avle sunde og raske hvalpe, der vil klare sig godt ude ved deres nye familier. Derfor er kontakten mellem opdrætter og hvalpekøber meget vigtigt for os, og hver år har vi ét stort kennel arrangement, hvor alle hvalpekøber er velkommen. Ligeledes har vi en facebook gruppe, som du kan blive medlem af så snart du har købt en hvalp fra os.

Hos os finder du altså alt fra skønne familiehunde, til de skønne udstillingshunde. Vi støtter vores hvalpekøber hele vejen igennem, også på udstillinger og tøver ikke med at rådgive og hjælpe.

Følg med i vores avlsplaner, og synes du en linje er spændende er du altid velkommen til at kontakte os – og blive skrevet op på ventelisten.

En kennel med stort fællesskab, masser af humør og seriøs opdræt.

Avlsnyheder hos Kennel Glimbi

Er det tid til en ny bedste ven?

Vi rådgiver, støtter og hjælper dig med at vælge den helt rigtige hvalp, fra de helt rigtige linjer. På den måde sikre vi os, at du får den bedste hvalp, der passer til jeres families behov og ønsker.

Vores tæver

Læs og se mere om vores flotte tæver

Vores hanner

Læs og se mere om vores flotte hanner