TILBAGE Hvalpeplaner          


Vi venter hvalpe omkring 5 juli 2019
Juki er en meget kærlig hund med et godt temperament og sind. Juki er en grå/sand farvet hund. Hvis mor har en mørk og varm rød farve. Så vi venter røde og måske grå hvalpe. Just In Blue er en han fra Belgien. Han har et godt sind og godt temperament. Vi venter gode familiehunde med et godt temperament.
Glimbi's Juki V. Erah Frch Just in Blue De La Belgerie
SE MERE HER SE MERE HER
Vi har fået hvalpe 20. april 2019
Dette er Kaos' sidste kuld hvalpe. Vi forventer meget af dette kuld. Astor bor nede i Ungarn og har nogle af de gamle linjer i hans stamtavle.
Kaos er en meget venlig og kærlig hund, hun elsker alle mennesker. Astor har et godt sind og godt temperament. Han er blevet brugt meget til udstilling, men han bruges også til at træne med. Vi venter kun sorte hvalpe, da begge forældre er homozygote for sort. Vi lægger vægt på at lave gode og sunde familie hunde, som kan bruges allround.
DKCH NOCH INT(U)CH Cichla's Kaos To Denmark Black Obsidian Astor
SE MERE HER SE MERE HER
Vi har fået hvalpe d. 21 april 2019
Dette er Ilija's første kuld. Vi har valgt at bruge denne han, da vi mener dette er en god match til Ilija. Ilija er lidt kraftig bygget og Rebel er af den lidt lettere og smalle type. Det er også første gang Rebel er blevet brugt. Han bor til daglig nede i Holland. Så vi er alle spændte hvad de 2 kan give sammen, Begge har et super godt temperament. Vi satser på at få et godt kuld med godt temperament, som kan bruges som all round hunde. 
Glimbi's Ilija V. Chicka NLCH BECH Rebel Jadore Di Scottatura
SE MERE HER SE MERE HER


 

K & E Breukelman
Gl. Præstevej 55
6800 Varde

Tlf. nr.: 28 76 85 75/ 27 14 86 00

Email: kennel.glimbi@gmail.com