TILBAGE Hvalpeplaner          


Vi har fået hvalpe 3 juli 2019
Juki er en meget kærlig hund med et godt temperament og sind. Juki er en grå/sand farvet hund. Hvis mor har en mørk og varm rød farve. Så vi venter røde og måske grå hvalpe. Just In Blue er en han fra Belgien. Han har et godt sind og godt temperament. Vi venter gode familiehunde med et godt temperament.
Glimbi's Juki V. Erah Frch Just in Blue De La Belgerie
SE MERE HER SE MERE HER
 
Vi har fået hvalpe d. 16 august 2019
Dette er Jayla's første kuld. Hun bor til dagligt i Ulfborg, men er lånt til et kuld hvalpe. Hun er en lille feminin tæve med et godt sind og temperament. Aecio er en ung han, som bor i Holland. Han har et godt temperament og er kærlig. Vi forventer gode sunde familiehunde, som kan bruges til hundesport eller udstilling hvis man ønsker.
DKCH Glimbi's Jayla V. Erah Casyka's Aecio
SE MERE HER SE MERE HER
Efterår/vinter 2019
Dette er Kaos' sidste kuld hvalpe. Vi forventer meget af dette kuld. Astor bor nede i Ungarn og har nogle af de gamle linjer i hans stamtavle.
Kaos er en meget venlig og kærlig hund, hun elsker alle mennesker. Astor har et godt sind og godt temperament. Han er blevet brugt meget til udstilling, men han bruges også til at træne med. Vi venter kun sorte hvalpe, da begge forældre er homozygote for sort. Vi lægger vægt på at lave gode og sunde familie hunde, som kan bruges allround.
DKCH NOCH INT(U)CH Cichla's Kaos To Denmark Black Obsidian Astor
SE MERE HER SE MERE HER


 

K & E Breukelman
Gl. Præstevej 55
6800 Varde

Tlf. nr.: 28 76 85 75/ 27 14 86 00

Email: kennel.glimbi@gmail.com