TILBAGE

 

Jeg købte min første Tervueren tilbage i 2001. For mig var det et spørgsmål om, at finde den rigtige opdrætter som gjorde noget for racen og som avlede på sunde og raske hunde. Mit valg faldt på Kennel Susmik´s Glimbi som jeg gik på udstilling med og hun blev dansk champion og klub champion. Jeg stiftede også bekendtskab med agility sammen med Glimbi. 

I år 2006 mødte jeg min mand og det skulle vise sig, at han også er blevet grebet af en ”gal” hund.

Som årende er gået er der kommet flere hunde til og jeg fik lyst til, at prøve mig som opdrætter. Derfor skulle jeg finde på et kennel navn og det er bestemt ikke det letteste for man ved, at det bliver en livsstil så man skal finde et godt navn som skal føle mig resten af mine dage. Valget faldt på ”Glimbi” da hun jo var min første Tervueren.

I dag består Kennel Glimbi af Kit. Min søn Casper og min datter ;Line er flyttet hjemme fra.

Vi har vores hunde der hvor vi er da jeg mener det er vigtigt, at hundene er omkring os hele tiden. Vi har også 2 dejlige katte som vores hunde går sammen med uden problemer. 

Jeg har i mange år trænet lydighed & agility og er selv blevet træner for andre hunde. Min mand er startet med at træne hund i år 2011. I dag træner han så med Aquino, som er fra det første kuld vi lavede. De 2 træner som redningshunds arbejde i et team. Erik er ligeledes ved at uddanne sig som træner i DCH. 

Vores mål med opdræt er helt bestem, at lave sunde og raske hvalpe. Hvalpe som klare sig godt ude ved deres nye familier. Derfor er kontakten mellem opdrætter og hvalpekøber meget vigtigt for mig.